TORSDAGSGOLFEN er en uformell, organisert og gratis treningsrunde på Stovner DiskgolfPark, hvor nivået spenner fra de helt ferske til de beste i landet.

TORSDAGSGOLFEN
 organiseres av Stovner Frisbeeklubb, men alle er selvfølgelig velkomne til å delta. Oppmøte/registrering er kl. 17:45 ved hull #3/#5, og spillestart er kl. 18:00. Det tar ca. 2,5 time å spille runden.

TORSDAGSGOLFEN
 gir deg muligheten til å lære av de som er litt bedre enn deg, og de som er mye bedre enn deg. Har du behov for å låne disker (frisbeer) så ber vi om at du gir beskjed om dette på forhånd!

TORSDAGSGOLFEN åpner for at spillerne kan sende scoren fra sin spillergruppe per e-post til post@stovnerfrisbee.no – Da ber vi om at formatet .csv brukes, som benyttes av Udisc, Easy Scorecard Pro og DGCaddy. Ellers vil papirscorekort fortsatt benyttes som før.

TORSDAGSGOLFEN inngår som en del av Oslo Cup, den kan det leses mer om her: http://diskgolfoslo.no

HVA ER ACE-POT?
Før hver TORSDAGSGOLF-runde samler vi inn penger fra de som ønsker å kjempe om å vinne ace-pot’n. Det er så klart helt frivillig, men det koster 10 kroner å delta og den må betales ved registrering.

Ace-pot: Denne pot’n bygger seg opp helt til en spiller som har betalt får ace (hole-in-one) på et vilkårlig hull i løpet av runden. Denne pot’n kan bli ganske stor

Hva: TORSDAGSGOLFEN
Pris: 0,-
Når: KL. 17.45 – TORSDAGER
Hvor: STOVNER DISKGOLFPARK – #3/#5
Adr: Karen Platousvei 31 / Tokeruddalen 105
Ace-pot pr. 30.034 2016: 760,-
For å være berettiget til å kjempe om potten må betale 10,- ved registrering før runden. Ingen kriting, ingen betaling «når han/hun kommer», ingen etterregistrering på potten!
Kun kæsj kontant, helst mynt – helst en 10ér!

Share This:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.