Dugnad før turneringer 23. april

Styret ønsker velkommen til dugnad søndag 23. april

Det vil være mange store og flott turneringer på banen i år, med Oslo Open, Testen før Resten og Oslo Tour Stovner. For å sørge for en bane i den flott standen den kan være, så inviterer Stovner Frisbeeklubb til dugnad på banen søndag 23. april klokken 10.30

Det står et par ting på agendaen for dugnaden, blant annet å klargjøre for 3 nye hull på banen. Det må ryddes vekk kratt, kvister og greiner for å etablere både greener og fairways, samt å forbedre sikkerheten på enkelte hull. Det må også plantes 2 nye kurver, et sikkert vårtegn? Selvfølgelig gis det mat og drikke til de som er med på dugnaden, i tillegg til dårlige vitser og godt selskap.

google-site-verification=UEhK-oBUbyy1O3mT93SHFjlKSelE66GTR3S71nSrSNY

Share This:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.