Stovner Putteliga finale med dramatikk – med ny Mesterputter

Vegar Larsen Stovner Mesterputter 2017Årets putteliga er ferdig, med en dramatisk avsluttning, ny Mesterputter og meget god stemning! Det har vært hele 30 forskjellige spillere med i årets 8 runder, og i år virker det som at nivået har vært enda høyere enn i fjor. Til sist var det Vegar Larsen som med sine karakteristiske oransje Aviarer som var den beste putteren, og er nå regjerende Stovner Mesterputter!

I Østre Aker vei ble det i dag kåret en ny Mesterputter, i Norges første putteliga. Stovner Putteliga er dermed over for denne runden, og det har vært et underholdende år. Vi har hatt dueller som har gitt mer enn 40 kast, og på årets siste runde fikk vi til og med en perfekt round av Lars og Niklas. Lars Somby er også den som har vunnet flest runder (3), mens Niklas Eriksson vant både den første OG den siste runden. Dette gjorde han sammen med fjorårets vinner Fredrik Runsjø, som kom på tredjeplass sammenlagt bak Vegar og Lars. Det ble dog sudden death for å avgjøre hvem som til slutt skulle til finalen, da både Jørn Idar og Vegar lå likt i poeng som Lars og Niklas Gisle. Etter en rask duell og en liten dose karma til Somby, ble det til slutt Jørn Idar og Vegar som endte i finalen, der det ble tap mot nevnte Fredrik og Niklas.

Vegar fikk i tillegg til vandredisken også 500,-, mens Lars og Fredrik fikk henholdsvis 300,- og 200,- i gavekort hos vår samarbeidspartner Guru Disc Golf. Uten Guru Disc Golf hadde ikke putteligaen vært det samme, med deres bidrag til premier og ikke minst lån av lokale gjennom hele vinteren. De har en kickoff 17. mars som man absolutt bør få med seg om man har sjansen, å så får vi se om putteformen holder utover sesongen. Sees på banen!

Sammenlagserien for Stovner Mesterputter finner dere her – http://bit.ly/2fcNb0O

Share This:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.