Double trouble – kjettingalarmen går!

Stovner PutteligaDet har vært hele to putteligaer i 2017, og ingen har blitt dokumentert på siden her. Det beklages på det sterkeste, det har tross alt blitt høyere og høyere kvalitet på puttingen etterhvert som ligaen har foregått. Og vi har fått et helt nytt begrep: #kjettingalarm

Putteligaen foregår fortsatt på Guru Disc Golf, som stiller både med lokaler og premier til hele ligaen. Med andre ord hadde det ikke vært noen liga i år hadde det ikke vært for dem, fantastisk med en god samarbeidspartner som dette.

Stovner Putteliga Vegar Larsen
Vegar Larsen i god stil, med to finaler av to mulige i 2017.

Første runde i 2017 var 10. januar og selv om juleribba lå tungt på enkelte av deltagerne, var det stor iver foran kurven. Ivrigst av dem alle var Peter Skaar og Lars Somby, som sammen skulle konkurrere i finalen mot Vegar Larsen og Håvard Mongstad. Til sist var det Vegar og Håvard som satte to putter på rad mer en Skaar/Somby, og kunne dermed gå fra årets første konkurranse med en seier i lomma.

Andre runde ble avholdt 24. januar, og også der ble det noen kjente fjes å se i finale. Med slagordet «kjettingalarm» for hvert treff, cruiset drømmeduoen Peter Skaar og Lars Somby seg til finalen ubeseiret, der de møtte tøff motstand i Vegar Larsen og Asgeir Blakseth. Og alarmen gikk mange ganger, før det til slutt var Peter og Lars som sto seirende igjen.

Sammenlagserien for Stovner Mesterputter finner dere her – http://bit.ly/2fcNb0O

Kun tre små putteligaer igjen før sesongen er over, vi sees vel 7. februar klokken 18.00?

Share This:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.