Stovner Putteliga 2016/2017

Da er det endelig klart for vinterens hyggeligste frisbeegolf arrangementer, Stovner Putteliga. Vi har fortsatt vårt samarbeid med våre gode venner i Sune Sport, som også i år bidrar med noen herlige premier. Datoene er satt og reglene vil bli de samme som tidligere for selve gjennomføringen. Avgjørelsen av Stovner Mesterputter 2017 blir med en liten endring, der kun de 5 beste resultatene blir tellende for sammenlagtseieren.

  • Lars Somby putter15 november
  • 29 november
  • 13 desember
  • 10 januar
  • 24 januar
  • 7 februar
  • 21 februar
  • 7 mars

Hver liga vil bli avholdt på tirsdager fra klokken 18.00 på Sune Sport, med oppmøte seneste 15 minutter før start. Det koster 20,- å være med, og vi foretrekker betaling med Vipps eller kort. Sees om ikke lenge!

Share This:

1 en tanke om “Stovner Putteliga 2016/2017”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.