Innsamlingsaksjon for Gatebarnas Far

Sammen med våre gode samarbeidspartnere, arrangerer Stovner Frisbeeklubb og Stovner Putteliga en innsamlingsaksjon for den frivillige organisasjonen Gatebarnas Far. Du har muligheten til å vinne noen fantastisk fine premier, samtidig som du har muligheten til å bidra til en god sak! Se video fra sponsor Sune Sport i denne artikkelen.

Innsamlingsaksjon for Gatebarnas FarGatebarnas Far er en frivillig organisasjon som jobber for å gjøre livet for vanskeligstilte i Oslo og Omeng, lettere. De har gjort en viktig jobb også i Groruddalen de siste årene, og dette ønsker vi å hjelpe dem å gjøre. Derfor har vi startet en Innsamlingsaksjon for Gatebarnas Far, der alle innsamlede penger vil gå uavkortet til dette arbeid.

Det koster 20,- per lodd og man kan kjøpe så mange man vil, enten direkte på Stovner Putteliga eller ved overføring til bankonto 1503.71.73816 med navn og kontaktepost. Jo flere lodd du kjøper, jo større sjanse for å vinne noen fantastiske premier:

  • Innova bag og 1000,- i gavkort
    Sune Sport donerer en helt ny Innova bag, og hele 1000,- i gavekort på hele deres utvalg. Bli klar til den nye sesongen, jo flere lodd du kjøper jo større er vinnersjansen. Verdi 2000,-
  • Ølsmaking hos St Hallavards for 10 pers
    St Hallvards Bryggeri er ikke bare vert for putteligaen, men også et av landets beste mikrobryggerier. Ved kjøp av lodd er du med i trekningen for å vinne en ølsmaking for 10 personer. Verdi 2000,+
  • Ølbøker og specialty disk
    Stovners egen The Frisbeer Guyr stiller med to bestselgende ølbøker, en inspirasjon for de som ikke får nyte ølsmakingen. Specialty disk vil også bli inkludert i denne pakken. Verdi 800,-

Vi håper å kunne få inn mange penger til denne saken, fra frisbeegolfere over hele landet!

Share This:

1 en tanke om “Innsamlingsaksjon for Gatebarnas Far”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.