Stovner Putteliga 02.02.2016

10 glade sjeler fant veien til Østre Akervei og St Halvards Bryggeri. Der hang duften av øl tungt, og om det var det eller ny uke som kunne for det vites ikke, men det virket som det gikk litt tregt for de fremmøtte denne kvelden.

Stovner Putteliga FinaleMed få oppmøtte ble det god tid til konkurransen, og 5 fulle runder ble spillt. Det virket som at det ble en del stang ut på flere av rundene, men humøret og motet var det ikke noe å si på. Så stemningen var god helt frem til finalen, der Lasse Bengtson og Fredrik Runsjø til sist sto i finalen. Til sist var det Fredrik med sine McPro Aviarer som tok hjem seieren, og fikk en ny Latitude 64 River til seg selv, og en Latitude 64 Diamond til sin bedre halvdel sponset av Sune Sport. Med seieren ble han også den nye lederen i Stovner Putteliga. Gratulerer!

Resultatene fra ligakampen kan du lese her –http://challonge.com/stovnerputteliga02022016 

Ligaoversikten for Mesterputteren kan sees her – https://goo.gl/mDlqyO

Den neste runden i putteligaen er satt til tirsdag 16.02.2016, og som annonsert vil vi i Stovner Putteliga ha en innsamlingsaksjon for Gatebarnas Far også denne gangen.

Share This:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.