Oslo Amateur Open 2016

Det er med stor glede vi i Stovner Frisbeeklubb kan invitere til Oslo Amateur Open 2016 den 30 april på Stovner Diskgolfpark. Dette vil være et arrangement som er ment for de under 900 i PDGA rating eller som ikke har vunnet flere ukesgolfer. Det er med andre ord snakk om et rekruteringsarrangement på et nivå vi ikke har sett her til lands tidligere.

Oslo Amateur Open 2016 logoVi er en idrett som ekspanderer raskt og vi leter nok fortsatt etter nøkkelen til å kunne tilfredsstille hele spektret av utøvere, reint ferdighetsmessig, i form av mottak i klubber og det å kunne tilby noe annet en rekreasjon og ukesgolfing! Det er derfor med mye glede og en stor dose stolthet at vi – Stovner Frisbeeklubb – presenterer Oslo Amatør Open etter ide og pågangsmot av initiativtager og klubbmedlem Jørn Idar! Vi har de siste årene arrangert Norgescuper på Stovner i tett samarbeid med Ekeberg og Muselunden, en troika som har løftet arrangementene til nye høyder! Nå er det på tide at de nye og ikke fullt så etablerte utøverne får en lignende opplevelse og for oss er det nok et steg i riktig retning i å være innovative og fremoverlente i utviklingen av diskgolf i Norge!  – Tournament director Jon Marthinsen

I løpet av noen uker vil egne sider for arrangementet være på plass, men her er det vi kan annonsere allerede i dag:

Oslo Amateur Open 2016

  • PDGA C-tier
  • Dato: 30.04.2016
  • Påmelding: 05.02.2016
  • Antall plasser: 72
  • Avgift: 300,- (400,- inkludert lunch)
  • Bane: Stovner DiskGolfPark og Stovner Junior DiskGolfPark
  • Klasser: Open
  • Runder: 18 hull og 9 hull
  • Turneringsansvarlig: Jon Henry Marthinsen
  • Assisterende TD: Jørn Idar Kvig

Påmeldingsfrister:
05.02.2016 – 15.04.2016
Alle diskgolfere uten PDGA rating, med PDGA rating under 900 eller som ikke har vunnet flere ukesgolfer. Påmeldinger er ikke offisielle før påmeldingsavgift er betalt og bekreftet av arrangør.

Misjonen til Oslo Amateur Open:
Vi ønsker at nybegynnere og amatører som vil konkurrere og ha det morro med personer med likt ferdighetsnivå, skal ha muligheten til det. Dette ønsker vi å gjøre gjennom denne turneringen, med støtte fra gode samarbeidspartnere. Vi har til nå fått med oss Koss Headsets, Sune Sport, Team Guru, Coca Cola Company, Kord og Bydel Stovner. Flere spennende partnere kommer, vi gleder oss til et fantastisk arrangement i april!

Oslo Amateur Open 2016 flyer

Share This:

2 tanker om “Oslo Amateur Open 2016”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.