Stovner Putteliga 18.01.2016

Putteligaens fjerde kveld besto av en liten, intim gjeng på 11 stykker. Et par nye fjes var det også, som var med på å skape høy stemning på en kveld som bød på mye god putting.

Merked Discgolf caps
Ny premie fra vår gode samarbeidspartner Merked Discgolf.

Da det ikke var like mange som stilte opp denne mandagen, ble det gjennomført fire raske runder. Kaldt ute og varmt inne, og det gikk hett for seg med mange gode dueller. Det var i utgangspunktet nybegynnerkveld denne gangen, der vi oppfordret deltagere til å ta med noen som aldri har prøvd discgolf tidligere. Dessverre kom det ingen helt ferske, men flere nye fjes var å se denne kvelden med litt mer rutinerte kastere fra Ekeberg. To disker fra Guru Disc Golf sto som premie, nemlig to MVP Atom Putt & Approach.

Da det ikke kom noen nybegynnere denne gangen, opprettholder vi tilbudet som gjalt i dag: tar du med en nybegynner slipper både du og den å betale deltager avgift. La oss sammen bruke denne ligaen til å rekrutere folk til sporten.

Tilbake til puttingen var det jevnt god kasting, og det virker som at nivået blir jevnere og jevnere fra gang til gang. Til finalen gikk Jørn Idar Kvig som kastet alene, som sammen med paret Fredrik Runsjø og ligaleder Niklas Eriksson gikk gjennom innledende runder med 3 av 4 seiere. Finalen startet heller sakte, før de fikk opp steamen. Til sist var det Jørn Idar som dro det hele i land, og kunne dermed ta med seg to helt nye puttere.

Resultatene fra ligakampen kan du lese her –
http://challonge.com/stovnerputteliga19012016 

Ligaoversikten for Mesterputteren kan sees her – https://goo.gl/mDlqyO

Den neste runden i putteligaen er satt til 02.02.2016, og som annonsert vil vi i Stovner Putteliga ha en innsamlingsaksjon for Gatebarnas Far. Mer om dette vil komme i en separat post.

Takk til Niklas Gisle for videoen fra oppvarmingen under dagens putteliga.

Share This:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.