Stovner Frisbeeklubb avholdt sitt årsmøte nylig, hvorav 8 av våre 161 medlemmer var til stede. Vi må ærlig innrømme at dette er noe vi ser på med en viss tristhet. Selv om oppmøtet ikke var så stort som vi hadde håpet på, ønsker vi likevel å takke de dedikerte medlemmene som tok seg tid til å delta, og ikke minst de som har bidratt til klubbens drift gjennom året som har gått.

Det er viktig å erkjenne at et så lavt oppmøte ikke er ideelt for en klubb av vår størrelse og ambisjon. Men samtidig ser vi fremover med optimisme og håp om at vår lidenskap for frisbeegolf vil samle flere engasjerte medlemmer i tiden som kommer.

Vi ønsker å rette en spesiell takk til de som har sittet i styret det siste året, og som har lagt ned betydelig innsats for å drive klubben fremover. Deres dedikasjon og arbeid er avgjørende for vår klubb, og vi setter stor pris på det.

Som vi går inn i en ny sesong, har vi flere spennende prosjekter på vent, inkludert utvikling av nye baner og muligheten for å arrangere turneringer. Vi håper at disse initiativene vil inspirere flere medlemmer til å engasjere seg aktivt i klubbens virke.

La oss sammen jobbe for å gjøre Stovner Frisbeeklubb til et levende og pulserende fellesskap av frisbeegolfentusiaster. Vi oppfordrer alle medlemmer til å delta aktivt, dele sine ideer og bidra til å forme fremtiden for klubben vår.

Takk igjen til alle som har vært med på årsmøtet, og la oss se frem mot en spennende og vellykket sesong sammen!

PROTOKOLL:

Årsmøte 2024 (1)