Stovner Frisbeeklubb tar i bruk Tjing for scoreføring!

Vi er glade for å kunngjøre en spennende oppgradering for Stovner Frisbeeklubb! Fra og med nå har vi tatt i bruk det innovative score systemet fra Tjing. Dette markerer en betydelig forbedring i måten vi registrerer og fører score på, og vi er begeistret for å dele denne nyheten med alle våre medlemmer.

Overgangen fra det tidligere Metrix-systemet til det brukervennlige og avanserte Tjing-systemet vil gjøre det enklere og mer effektivt for våre medlemmer og for klubben å registrere sine resultater, verifisere score og signere scorekort. 

Vi vil oppfordre alle våre medlemmer til å dra nytte av denne spennende oppdateringen ved å opprette en konto på Tjing og samtidig registrere seg i klubben der. https://tjing.se/club/stovner-frisbeeklubb/

For de som ønsker å lære mer om hvordan Tjing fungerer, inkludert scoreføring, verifisering og signering, oppfordrer vi sterkt til å utforske de mange informative artiklene tilgjengelig på Tjing sin nettside og i appen. Å ha god kjennskap til systemet vil bidra til en jevnere og mer givende opplevelse for alle våre medlemmer.

Vi ser frem til å se deg ta i bruk Tjing og fordelene det bringer med seg.