Tilbake til 2016

Takk For Sommeren Som Var Doubles

Meld deg på    Tidsskjema    Banen    Resultater   Grupper R1

Stovner Frisbeeklubb inviterer til årets Pargolfkonkurranse!! Lørdag 24. september på Stovner DiskgolfPark vil det kjempes om heder og ære gjennom 2 runder og en superfinale!

Det vil spilles èn runde med best shot og én runde med tough shot, det hele avsluttes med en Best shot Superfinale på Stovner Junior DiskgolfPark med de to beste parene fra Open og Dame – kall gjerne finalen for “Ace Race»!

Årets baner vil være tøffe, men rettferdige, baner med nye OB-linjer og nye utfordrende elementer!

Det vil være to baner som er i topp stand med kortklipte fairways, gode utkastfelt og snasne kurver! Turneringen kan også følges LIVE på skoorin.com da alle skal føre scoren sin i dette systemet. Alle spillere som får plass i turneringen MÅ registrere seg og opprette en profil på skoorin.com

Det inviteres i klassene Open, Dame, Junior, Mix og Nybegynner/Viderekommen med premier til alle vinnerne! Det må være minst 3 par i klassen for at den skal være tellende. Ved færre en 3 par vil det bli flytting til den klassen som arrangøren finner fornuftig.

Registreringa åpner Onsdag 17.08.16 kl 18.00 og skjer gjennom skoorin-systemet. Betalingen gjøres gjennom deltager.no og påmeldingen er tellende når denne er gjennomført. Link til betalingen sendes på mail som registreres ved påmeldingen. Ved avmelding etter 19.sept refunderes ingenting av beløpet.

Det servers varmlunsj i pausen til alle deltagere og frivillige!

Når: Lørdag 24.09 2016

Oppmøte 08:30, på Rommen skole

Start 1.runde kl 09.00

Sted: Stovner DiskgolfPark + Junior DiskgolfPark

Antall par: 54

Pris pr par: 300,-

Ved spørsmål send oss en e-post: post@stovnerfrisbee.no

Takk til våre sponsorer:

coca             Bydel Stovner

Share This:

Tidsskjema

Dette tidskjemaet er veldig flytende da vi ikke vet hvor lang tid rundene tar. 08.30 Oppmøte Rommen skole. 09.00 Start 1.Runde Best Shot ca 11.30 Lunch 13.00 Start 2.Runde Tough Shot 16.00-16.30 Start finaler Juniorbanen 2 beste par i open og dame. (Denne finalen utgår om vi blir veldig forsinket. Premieutdeling på Rommen skole umiddelbart …