Baner

Stovner Frisbeeklubb har fostret verdensmestere, europamestere og Norgesmestere, og har arrangert store nasjonale og internasjonale arrangementer. I dag drifter klubben blant annet en av Norges beste diskgolfparker, med tre baner lokalisert på Stovner i Oslo.

Stovner DiskGolfPark - 18 hullsbane med varierende hull

Stovner DiskGolfPark – 18 hullsbane med varierende hull

Forsheimer DiskGolfPark - krevende 12 hullsbane i variert tereng

Forsheimer DiskGolfPark – krevende 12 hullsbane i variert tereng

Stovner Junior DiskGolfPark - 9 hulls bane for juniorer, nybegynnere og trening

Stovner Junior DiskGolfPark – 9 hulls bane for juniorer, nybegynnere og trening

Share This:

Stovner DiskGolfPark

Stovner DiskGolfPark er Oslo`s beste diskgolfbane, og har vært arena for både nasjonale og internasjonale konkurranser. Det er en krevende og velholdt 18.hullsbane, som varierer i lengde 58 meter til 203 meter og som krever sin spiller for å nå par. Trykk for banekart: BANEKART STOVNER DISCGOLFPARK Share This:

Stovner Junior DiskGolfPark

Stovner Junior DiskGolfPark er den minste av de tre banene til Stovner Frisbeeklubb, og er en kort 9-hullsbane lokalisert rundt Rommen Skole og Kultursenter. Det er en forholdsvis kort bane som bygget med spesiell tanke på juniorer, nybegynnere og for trening. Husk å alltid vis respekt for andre mennesker, dyr og naturen. Ikke kast dersom …

Forsheimer DiskGolfPark

Forsheimer DiskGolfPark er en skjult perle, en 12 hulls bane i tett skog og åpent land. Den er variert og krevende, med gode tee`s og med stort potensiale. Trykk på bilde for større versjon Share This:

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.