TORSDAGSGOLF FRA 16. april og OSLO CUP!!

TORSDAGSGOLFEN starter endelig opp igjen etter en lang vinterdvale og denne gangen i med litt nytt krydder som kanskje vil gjøre den mer attraktiv!
Første for året finner sted 16. april med registrering klokka 17.45 ved hull #3/#5!

Hva: TORSDAGSGOLFEN
Pris: 0,-
Når: KL. 17.45 – TORSDAGER
Hvor: STOVNER DISKGOLFPARK – #3/#5
Adr: Karen Platousvei 31 / Tokeruddalen 105
Ace-pot pr. 16.04 2015: 860,-
For å være berettiget til å kjempe om potten må betale 10,- ved registrering før runden. Ingen kriting, ingen betaling “når han/hun kommer”, ingen etterregistrering på potten!
Kun kæsj kontant, helst mynt – helst en 10ér!

Oslo Cup – endelig en realitet

Oslo Cup spilles på tre attenhulls frisbeegolfbaner. Tirsdagsgolfen spilles på Muselunden, Onsdagsgolfen på Ekeberg og Torsdagsgolfen på Stovner (subsidiært Forsheimer). Poengsystemet er basert på Muselundens system for Tirsdagsgolfen. Her får den enkelte spiller en score på hundre minus det antall kast spilleren har brukt på runden. Skulle noen bruke flere enn hundre kast, så får spilleren null poeng, som er lavest mulig score.

I Oslo Cup teller alle offisielle runder i de nevnte ukesgolfene, uavhengig av om det er ulikt antall runder på hver bane i en sesong grunnet ulike oppstartsuker og avslutningsuker.

På sammenlagtlistene for den enkelte ukesgolf og for sammendraget er det scoren fra de fem beste rundene hvert sted som teller. Høy grad av deltakelse lønner seg dermed veldig.

Les alt du behøver å vite om Oslo Cup under eller her: http://diskgolfoslo.no

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.