Ny rekord på juleputteligaen

Stovner Putteliga Håkon KippernesI dag var det siste putteliga før jul, og dermed siste runde i 2016 av Stovner Putteliga. Det har vært glede, frustrasjon, talent, erfaring, hyzer, anhyzer, spin, push og mer til. Og i dag ble det faktisk ny rekord, aldri før har vi sett en så stor score da en kamp endte med 23 -25! Og jaggu var det ikke både et helt nytt og et kjent navn på toppen når alt var over, etter at alven måtte gi fra seg sin perfect streak.

Godt oppmøte i dag med 17 deltagere, flere godt pyntet for anledningen (altså jul) med både vakre skjorter og nisseluer, og klare for å konsumere litt gløgg og pepperkaker. Det hele gikk raskt og pyntelig, helt til runde 2 da Per Sigmund gikk i duell Niklas og Peter. For de ble værende på banen sin lenge. Veldig lenge, med poeng etter poeng frem og tilbake, der ledergruppe skiftet fra kast til kast. Til slutt satte Niklas og Peter de siste putterne i kisten, og Per Sigmund måtte se seg slått.

Stovner Putteliga Emil HansenUbeseiret gjennom alle fire rundene var selveste julealven Håkon Kippernes, som var et eneste stor glis gjennom alle rundene. I finalen kom også Fredrik Runsjø og Emil Hansen, på “målforskjell”. Også her var det tett kamp til siste slutt, men julesmilet forsvant dessverre for Håkon, da Fredrik og Emil dro seieren i land og fikk dermed velge to splitter nye disker generøst gitt av Guru Disc Golf som er vertskap for Stovner Putteliga 2016 / 2017.

Som plaster på såret og for kveldens mest julete bekledning fikk Håkon en deilig julemarsipan, og det samme gjorde Niklas Eriksson med kveldens beste jule t-skjorte.

Resultater fra dagens runde kan du se her –

Sammenlagserien for Stovner Mesterputter finner dere her – http://bit.ly/2fcNb0O

Neste runde er 10. januar, frem til da ønsker vi alle en god jul og godt nyttår!

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.