Putt, putt, putt! Stovner Putteliga 2016/2017 #2

skjermbilde-2016-11-29-kl-20-55-00

Fra den direktesendte finalen på Facebook Live.

Putteligaen er i full gang, og det er godt å se nye fjes komme til. En putteliga er jo en ypperlig måte å holde konkurranse instinktet vedlike i tillegg til puttingen, og med god stemning rundt kurvene holder man det sosiale ved like. Og i kveld kjørte Norges første putteliga i gang runde 2 av sesongens putteliga på Sune Sport. 

Også denne gangen gikk kastingen veldig raskt i forhold til i fjor, og det ble god tid til 4 hele runder. Dette vil nok bli den nye standarden i år, og gjør at man har to gode timer med putting. Med kun et tap i seriespillet gikk Geir Turtum og Håkon Kippernes greit til finalen, med tre seiere. Der møtte de Lars Somby og Vegar Larsen som gikk ubeseiret gjennom seriespillet. Man skulle nesten tro de var gode til dette.

Og det var Lars og Vegar som slo til fra start og hadde en komfortabel ledelse gjennom hele finalen, og fremsto som overraskende selvsikre og til tider neste i overkant sikre på seier da Lars takket for kampen før han siste putt for seier. Med Vegar jublende løpende mot kurven ble det nemlig en pinlig bom, fulgt av en lett hånende latter fra tilskuerne. Dermed ble det en runde til som de hadde full kontroll på, og kunne innkassere flott premier i form av en Westside World og Westside Harp fra våre gode samarbeidspartner og vert Guru Disc Golf.

Neste runde er 13. desember rett før jul, og dere vet hva det betyr: pepperkaker, gløgg og julemusikk. Så finn frem nisseluene og de herlige julegenserne, og møt opp klokken 17.45!

Resultater fra dagens runde kan dere finne her – http://challonge.com/w4t3u4if

Sammenlagserien for Stovner Mesterputter finner dere her – http://bit.ly/2fcNb0O

PS: Mange vil nok spørre seg hvor det blir av fjorårets Mesterputter Fredrik Runsjø i finalene, og til det kan undertegnede si at det lå i dag på hans makker. Beklager!

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.