Stovner Putteliga er i gang!

Stovner Putteliga 2016/2017På tirsdag startet igjen Stovner Putteliga, et sikkert vintertegn tørr vi påstå. 15 flotte karer hadde møtt opp på Sune Sport for å klinke kjetting, i årets første putteliga. Tre runder gikk raskere i år enn i fjor, så her har folk vært i hardtrening gjennom hele sesongen for å være klare for putteligaen. Velger vi å tro!

Det var mange kjente fjes i Østre Akervei, men også en del nye. De nye Recruiter kurvene fra Dynamic Discs var også på plass, med Sune Sport som ramme rundt det hele ble det selvfølgelig god stemning!

Gjennom alle sine tre runder var det ingen som kunne gjøre noe med fjorårets Mesterputter Fredrik Runsjø og Per Sigmund Aagenæs, men i finalen mot Niklas Eriksson og Asgeir Blakseth holdt ikke nervene. Dette var første putteligaen for Asgeir, som faktisk var veldig usikker på om han skulle være med på konkurransen. Men han tok det rette valget, satte de gode puttene og ble til slutt vinner av både en Guru Thor og Guru stamped Tern fra våre gode sponsorer i Guru Disc Golf.

Vi minner igjen på at alt kjøp av disker skal foregå i butikkens åpningstider, og må ikke forekomme utenom dette. Vi er heldige som får lov til å låne lokalene gratis av Guru Disc Golf, så alle har et ansvar for at vi forlater det i den tilstand det var i da vi kom.

Neste runde er 29. november, og vi håper å se flere av dere der.

Resultater fra turneringen kan dere se her:
http://challonge.com/pr9mbpao

For å se sammenlagt oversikten for Stovner Mesterputter klikk denne linken:
http://bit.ly/2fcNb0O

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.