God stemning under høstkurset på Stovner

Som en del av byggingen av drivingrange og tanker rundt nytt ukesopplegg i 2017, ble det gjennomført nybegynnerkurs og høstsamling på banen på Stovner i dag. Dette ble en god suksess med kurs både for barn og voksne, og nybegynnere i alle aldre med litt over 20 mennesker som møtte opp. 

Jon tok ansvaret for juniorene, som både fikk prøvd seg på backhandtrening og en runde på juniorbanen før det ble Ring og Fire med en klubb frisbee som premie. Fredrik tok ansvaret for den eldre garde, som gav gode gode resultater da Fredrik er en mann som kan å analysere og forbedre gjennom sitt jobb med Frisbeegolf Teknikkforum (vel verdt å sjekke ut). Det ble acet på hull 8 på juniorbanen også, slik at dagen ble fullkommen (det ble også servert vafler ved klubbcontainerne.)

Vi takker så mye for all hjelp og alle som kom, og gleder oss til å starte noen nye kapittel i klubbhistorie neste sesong med grunnlaget som har blitt lagt i år.

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.