Baneendring – hull 3 fjernes

Det er med glede klubben observerer flere og flere spillere på banene, både på 9-hullsbanen og 18 hullsbanen. Med hyppigere bruk er også sikkerhet viktig, og Stovner Frisbeeklubb ønsker å være i forkant av farlige situasjoner situasjoner. Derfor er nå hull 3 som går ved klubbcontaineren fjernet, både grunnet økt brukt av platting og blindt kast mot kurv ved gangvei.

Tidligere kurvplassering hull 3.

Tidligere kurvplassering hull 3.

Frank i gang med fjerning av utkast på hull 3.

Frank i gang med fjerning av utkast på hull 3.

Dermed er hullet som du ser over ikke lengre i spill, men det lever videre i ånden og i det faktum at gresset på utkastet nå har blitt plassert på drivingrangen. For å erstatte dette hullet og ha en komplett 18 hullsbane brukes nå hullet bak Sveiva mot Fossumveien (se bilde). Et nytt permanent hull vil etterhvert bli satt opp, men mer om det når planene er konkretisert.

skjermbilde-2016-09-30-kl

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.