Oslo Cup 2016 med Stovner i toppen

Vinner av Oslo Cup 2016 - Ragne Elise Huseby

Vinner av Oslo Cup 2016 – Ragne Elise Huseby

Etter en lang og god sesong er nå ukesgolfene over, og Oslo Cup ble avsluttet 22. mai med Torsdagsgolfen på Stovner. Sesongen 2016 har gitt mange gode minner, og det er spesielt hyggelig å se to Stovner kastere i topplasseringer for Oslo Cup 2016.

I dameklassen var det vår egen Ragne Elise Huseby som ble nummer 1, etter å ha blitt nummer en på ukesgolfene både på Ekeberg og på Stovner etter fem måneder med uksegolfer. Vi gratulerer så mye!

I Open kom en av klubbens nyere medlemmer, Fredik Runsjø på fjerdeplass etter å ha klatret mange plasser de siste ukene. Han avsluttet med seier på siste ukesgolf 2016, og vant også ukesgolfene på Stovner totalt. Gratulerer også til Fredrik. En liten shoutout til vinneren i Open Bjørn-Erik Johansen, som vi ser så ofte på banen at han like gjerne kunne vært Stovner medlem.

9. oktober er det sesongavsluttning med gratis nybegynnerkurs og litt klubbmesterskap, der alle er hjertelig velkommen. Og 15. november starter Stovner Putteliga igjen, så selv om sesongen er over er det mange gode muligheter til sosialisering og trening før neste sesong.

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.