Takk For Sommeren Som Var Doubles info

Hei alle sammen

Da begynner det å nærme seg den store dagen med stormskritt. Så her kommer litt mer info om turneringen

Oppmøte på Rommen skole kl 08.30 SHARP!! 😊

Vi samles der for litt rask info. Her finner dere også gruppene dere er satt opp i. Nytt for denne turneringen er at alt blir ført via Skoorin. Vi vil ta en rask gjennomgang men fint om dere setter dere litt inn i hvordan dette fungerer. Dere kan lage bruker og sjekke hvordan denne fungerer på Skoorin.com .

Premiering:

Da dette er ment som en lavterskel og sosial turnering spilles det kun om heder og ære. Det vil ikke bli premier til topplasseringen. Men  om dere derimot kommer ut som en vinner av klassen deres, kan dere skryte vilt av å ha prestert på en av de tøffeste banene i Norge.

Vi vil gi alle en lik sjans til å vinne noen fete premier så dette vil skje via en “loddtrekning” på Rommen skole etter siste runde.

Spillerfest:

Vi samles på O`Reillys i Markveien 35B på løkka. Her får vi en del av puben hvor det vil vises litt frisbeefilmer på skjermen. Dette er en gylden anledning til å nerde litt eller bare snakke skit eller juge litt om de fantastiske kastene man har utført i løpet av dagen.

Her vil vi ha plass fra ca 20.00                                                                                                                        Det er lov til ta med medbrakt mat om man ikke rekker å spise før man kommer.

Venteliste:

Det er pr dags dato 3 par på venteliste. Om det er noen som er påmeldte og vet dere ikke kommer til å spille så gi beskjed slik at de på ventelisten får plass. Vi vil ikke slippe flere inn om avmeldingen kommer fredag kveld eller lørdag morgen.

spørsmål rettes til post@stovnerrisbee.no

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.