Auksjonen til Gatebarnas Far avsluttet

Innsamlingsaksjon for Gatebarnas FarUnder gårsdagens avsluttning av Stovner Putteliga 2016 ble også auksjonen for Gatebarnas Far avsluttet, etter å ha samlet inn over 5000,-. Tre heldige vinnere ble også trukket ut med premier fra våre sponsorer, og vi takker alle som har bidratt med å kjøpe lodd til denne saken.Hele 5160 kroner har blitt samlet inn over de siste to månedene, til inntekt for den frivillige organisasjonen Gatebarnas Far. Denne organisasjonen jobber for å gjøre livet til vanskeligstilte i Oslo og Omeng litt lettere, og har gjort en viktig jobb også i Groruddalen i mange år. Med hjelp av gode samarbeidspartnere i Sune Sport, St. Hallvards Bryggeri, The Frisbeer Guy og Merked Disc Golf var det til slutt disse som til slutt ble trukket som vinnere:

  • Niklas – vinner av ny Innova sekk og gavekort på 1000,- fra Sune Sport
  • Nicholas – vinner av mikskasser med ølbøker, spesialdisker og caps fra The Frisbeer Guy og Merked Disc Golf
  • Espen – vinner av ølsmaking hos St Hallvard for 10 personer

Tusen takk til alle som har bidratt og kjøpt lodd!

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.