Stovner Mesterputter 2016 – Fredrik Runsjø

Fredrik Runsjø Stovner Mesterputter 2016

Stovner Mesterputter 2016 – Fredrik Runsjø

I dag var det duket for ligaavsluttning på Stovner Putteliga 2015/2016, Norges første putteliga. Og av de 35 deltagerne som har kjempet seg gjennom de siste månedene med putting, sto det i dag en ny ukes vinner og ikke minst Stovner Mesterputter 2016. 

Årets siste putteliga ble i kveld avhold på Sune Sport, som også denne gangen sto for de sponsede premiene i form av en Dagger fra Latitude 64 og Spider fra Innova. De 9

fremmøtte var klare til kamp mellom hyllene og man kan vel trygt si at det ser ut til at de fleste var klare til sesongen, med god putting jevnt over. Til sist var det en duell mellom junioren Adam Hølmebakk og Kristian Rønnestad, som startet heller beskjedent men fikk raskt oppdampen og det gikk fort unna mot slutten. Til sist var det Ekebergs egen Kristian som dro avgårde med sin første seier i ligaen, og to nye disker i baggen. Gratulerer med seieren!

Stovner Mesterputter 2016

Vinner av ligaens siste runde, Kristian Rønnestad

Vinner av ligaens siste runde, Kristian Rønnestad

Etter 9 runder var det også klart for å kåre Stovner Mesterputter 2016, sammenlagtvinneren av den edle putteliga. Og til sist var det Stovner Frisbeeklubbs egen Fredrik Runsjø som sto som vinner og Stovner Mesterputter 2016, selv om han nok ikke i finalerunden følte han fikk vist seg fra den beste siden. Fredrik har vært i flest finaler av alle deltagerne med sine 6 finaledeltagere, og har samlet poeng jevnt og trutt over vinteren. Vi gratulerer Fredrik med seieren, Mesterputter pokal og vandredisken for Stovner Putteliga 2016.

Årets puttesesong er dermed over, og vi vil si takk til alle som har kommet å støtte opp. Ikke bare til våre fantastiske sponsorer og samarbeidspartnere i Sune Sport, Merked Discgolf og St. Hallvards Bryggeri, med også til alle som har deltatt og hjulpet til. Her er en liten oppsummering fra sesongen som har vært:

  • 35 forskjellige deltagere har vært med
  • 7 forskjellige klubber har vært representert
  • 18 disker har fått nye eiere
  • 9 forskjellige spillere har vunnet
  • Lars Somby er den mestvinnende kasteren med tre seiere

Resultatene fra ligakampen kan du lese her-
http://challonge.com/stovnerputteliga29032016 

Ligaoversikten for Mesterputteren kan sees her – https://goo.gl/mDlqyO

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.