Stovner Putteliga 15.03.16

Stovner putteliga logo mediumMan skulle ikke tro at det snart var påske, da flere av deltagerne på Stovner Putteliga 15. mars stilte i t-skjorte og shorts. Men på putteligaens nest siste runde var det allikevel godt oppmøte, morsomme vaffler og hard konkurranse.

De tre siste rundene av Stovner Putteliga skjer hos vår gode samarbeidspartner Sune Sport,  til stor suksess. Det rette miljø for en slik konkurranse, og det er liten tvil om at det har blitt kjøpt både en og to disker etter inspirasjon fra omgivelsene.

8 av 9 putterunder er nå overstått, og det ser ut til å gå mot en spennende finale den 29. mars. På toppen ligger Fredrik Runsjø og Lars Somby med bare 5 poeng som skiller dem, med bare en runde igjen. Med andre ord er det duket for dramatikk den 29. mars i ligafinale, hvem trenger vel Paul McBeth og Ricky Wysocki??

Og det er ikke helt tilfeldig at akkurat disse to møtte hverandre i finalen også denne runden, slik de har vært i 4 finaler sammen tidligere. Fredrik med sine McPro Aviarer hadde med seg puttegeneral Jørn Idar Kvig, som punkterte en av hovedputterne sine etter en vaffelkommentar før en turboputt. Den havner i kategorien “you had to be there”, men når man først har en putteliga i et lagerutsalg for frisbeer og disker så kan man jo finne en ny, slik at han fikk ordnet en ny rosa P1X. Lars med sine trofaste Gauntlets (nyvaskede for anledningen) hadde litt on-and-offs i finalen, men fikk god hjelp av Steffen Bjørhusdal som med sine stødige Spikes nailet putt etter putt i finalen som Lars og Steffen vant etter det som kan kategoriseres som en treig start og sterk avsluttning.

Siste runde blir en feiring, en fest og en dramatisk aften. Følg med på våre Facebook sider så skal vi sørge for å holde dere oppdaterte på hva vi vil gjøre den 29 mars, men her er noe vi kan garantere:

  • Trekkning av auksjonen for Gatebarnas Far
  • Fine premier under kåringen av Stovner Mesterputter 2015
  • Noen overraskelser
  • God stemning

Håper vi sees den 29 mars!

Resultatene fra ligakampen kan du lese her-
http://challonge.com/stovnerputteliga15032016 

Ligaoversikten for Mesterputteren kan sees her – https://goo.gl/mDlqyO

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.