Stovner Putteliga 01.03.2016

Lars Somby putterBare 3 runder igjen av Stovner Putteliga, og denne gangen gikk ligaen på Sune Sport i stede for vanlig på bryggeriet. Omgitt av fristelser i hver en hylle var det ikke lett å holde konsentrasjon, men til slutt i finalen sto fire konsentrerte menn fra alle Oslos tre klubber.

Grunnet stor etterspørsel var St Hallvards helt full av paller, og ligaen ble derfor flyttet til Sune Sport som var snille nok til å la oss få låne lokalet deres. Omgitt av disker over alt var det nok flere av spillerne som kjøpte et par ekstra disker, rett og slett et fantastisk sted for oss plastgærne. Tre baner, seks lag og god stemning med noe gangster rap på anlegget, skapte en god stemning for god putting.

2016-03-01 19.41.56

Steffen fikk det til å se enkelt ut under putteligaen

Det var varierende putting på mange denne kvelden, men det var to lag som skilte seg klart ut med hele fire av fem mulige seiere i kvalifiseringen. Det ene laget besto av Muselundens Lars Somby og Alex Williamson. På det andre sto Steffen Bjørhusdal fra Ekeberg, og Fredrik Runsjø fra Stovner. En seier ville bety heder og ære, og ikke minst to snertne Axiom Neutron Proxy sponset av Sune Sport. Etter en treig start tok det seg kraftig opp i de siste rundene, og til sist var det Lars og Alex som satte de avgjørende puttene. Gratulerer så mye til dem begge!

Nest siste runde er 15. mars, frem til da kan vi anbefale åpningen av nye Sune Sport på fredag! Og husk å kjøpe lodd til auksjonen til Gatebarnas Far!

Resultatene fra ligakampen kan du lese her –http://challonge.com/stovnerputteliga02022016 

Ligaoversikten for Mesterputteren kan sees her – https://goo.gl/mDlqyO

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.