Stovner Putteliga 16.02.2016

Da var det dags for ny kveld med putting på St. Hallvars Bryggeri. Denne kvelden var det 8 deltagere som møtte opp. Siden vi var så få, var alle gira på å spille så mye som mulig, så det avtalte å spille 6 runder. I tillegg til den vanlige ligaen ble det også en turboputt-konkurranse presentert av Merked Discgolf, så rammene lå godt tilrette for en god puttekveld!

Slitne, men glade vinnere av Stovner Putteliga 16.02

Slitne, men glade vinnere av Stovner Putteliga 16.02

På grunn av noen tekniske utfordringer med turneringssystemet som ikke ville la oss spille mer enn 3 runder i turneringsoppsettet, ble det spilt to turneringer med 3 runder i hver der vinneren av turnering 1 møtte vinneren av turnering 2 i finalen.

Det ble også kjørt en turboputt-konkurranse fra 9-meter der Lars Somby i ren JohnE McCray-stil vant en lekker caps

Sukkersøte Lars Somby fra Muselunden med sin nyvunnede Merked Diskgolf caps

Sukkersøte Lars Somby fra Muselunden med sin nyvunnede Merked Discgolf capsfra vår sponsor Merked Discgolf, et merked (og en mann) vi kommer til å se mer av i denne kommende sesongen.

I første turneringsrunde var det Lars Somby (Muselunden) og Fredrik Runsjø (Stovner) som dominerte med 3 strake seiere. I en av matchene ble vi nesten vitne til sesongens første perfekte seier der alle puttene satt frem til Lars misset den avgjørende putten på pro-siden av kurven. Uansett ble det seier og ingen sure miner, for finaleplassen var sikret for Lars og Fredrik.

I andre turneringsrunde var det paret Alexander Williamson og Steinar Nagy (Ekeberg) som vant finaleplass med 3 solide seiere. Steinar Nagy (kjent for sine jump-putter) viste alle at han også har en solid 9-meters putt, og Alexander som hadde endelig fått igjen putteren sin viste alle hvordan man spinputter til seier med Prodigy puttere.

I finalen var fulgte alle spent med på en jevn match der begge parene fulgte hverandre frem til det stod 19-18. Et par treff i kurvkant fra Lars og Fredrik gjorde at Alexander og Steinar til slutt dro seieren i land med sifrene 23-19. Gratulerer til begge to. De fikk hver sin velfortjente premie: en Opto Hex Missilen fra Latitude 64 og Vip King fra Westside fra vår sponsor Sune Sport.

DSC_0060Det er nå kun 3 kvelder igjen med putteliga før vår- og sommersesongen med disc golf starter opp for alvor. Kampen om sammenlagtseieren spisser seg til, og det blir spennende å se hvem som står igjen som mesterputter i slutten av mars. Ingen endring i topp 3, men Lasse Bengtson (Muselunden) går inn på en solid 4-plass sammenlagt. Vel møtt neste putteliga tirsdag 1. mars.

Ligaoversikten for Mesterputteren kan sees her – https://goo.gl/mDlqyO

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.