Stovner Putteliga 05.01.2016

Nytt år, nye muligheter! 27 håpefulle sjeler møtte opp til årets første putteliga, og som alltid var det bra putting, hyggelige folk og god stemning!

Alle Oslo klubbene var representert også denne gangen, og i lokalene til St Hallvards var alle klar for å putte noen disker og få rørt seg etter inntak av god julemat. Nyinnflyttede Annika og Alex Williamsen flyttet fra England til Norge på lørdag, og deltok for aller første gang i putteligaen. Alex har tidligere deltatt en del i Charlotte Putting League, verdens største putteliga. Solid putting sørget for en delt tredjeplass for han, vi ser frem til flere gode runder med de nyinnflyttede.

God stemning som alltid under putteligaen 2016. Juleribba hadde ikke gjort mye på presisjonen til deltagerne!

God stemning som alltid under putteligaen 2016. Juleribba hadde ikke gjort mye på presisjonen til deltagerne!

Stovners store sønn Espen Møkkelgjerd tok sin første tur til putteligaen, og gjorde sin tilstedeværelse kjent fra første stund. Det startet med noen stødig putter fra første kast, før han greide å miste putteren sin. Etter å ha engasjerte hele sin egen og nabogruppene i letingen, fant han ut at han ikke hadde kastet sin putter nummer to og at den faktisk lå igjen på utkaststedet. Aricept neste..? Videre hadde han sammen med sin makker Erik Martinsen ligaens lengste duel mot Niklas Gisle, som endte i tap 20-23! Mye god putting til tider med andre ord!

Det var ingen tvil om hvem som skulle til finalen, da teamene Kristian Rønnestad / Magnus Petersen og Niklas Eriksson / Lasse Bengtson begge gikk ubeseiret gjennom gruppespillet. Med finesse og stødighet gikk finalen raskt unna, og det var til slutt Niklas og Lasse som satte den avgjørende putten og stakk avgårde med to First Run VRoc fra vår samarbeidspartner Sune Sport. Niklas tok da også ledelsen i Stovner Putteliga så langt, men kun 10 poeng skiller de fire første plassene og det er mange runder igjen. Gratulerer så mye til begge vinnerne!

Resultatene fra ligakampen kan dere lese her – http://challonge.com/stovnerputteliga050116 

Ligaoversikten for Mesterputteren kan sees her – https://goo.gl/mDlqyO

Neste runde i Stovner Putteliga vil bli tirsdag 19.01.2016. Da blir det nybegynnerdag, der konseptet er veldig enkelt: ta med noen som aldri har spilt frisbeegolf før og introduser dem til en fantastisk sport. Den du tar med og du slipper å betale deltageravgift, nybegynneren får lov til å kaste fra 6 meter. Sees da!

Vil du se 2 timer med diskgolfputting på 1/2 minutt, så har vi oppsummeringen i denne videoen!

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.