Stovner Putteliga 15.12.2015

Andre runde i Stovner Putteliga var også siste runde før jul. Etter nok en trøblete start fikk man etterhvert åpnet portene, og satt i gang med passende julemusikk for å akompagnere lyden av klinkende kjetting.

God julestemning på bryggeriet under Stovner Putteliga 15.12.15

God julestemning på bryggeriet under Stovner Putteliga 15.12.15

Dessverre var det ikke kapasitet til gløggkoking, men pepperkakene gikk raskt ned hos de oppmøtte. Niklas Eriksson hadde tatt på kveldens beste juleskjorte i tillegg til reinsdyrsgevir, og fikk dermed en førjulsgave i form av en marsipangris. Det hardt konkurrerende paret Kristian og Camilla havnet på samme lag og kunne i så måte ikke konkurrere, og fikk også to griser for å kose seg med i førjulstiden. Morten Falk tok en liten timelaps som dere kan se under, med overblikk over bane 1 og bane 2.

Det var mye god kasting også denne runden, og man skulle nesten tro at folk hadde brukt tiden siden sist til litt trening. Når alt kom til alt var det ingen tvil om hvem som skulle til finalen, da Niklas Eriksson og Adam Hølmebakk gikk ubeseiret gjennom innledningen. I finalen møtte de Håkon Kipernes og Morten falk, som gikk videre på mål/kasteforskjell. Man skjønte raskt hvorfor Niklas og Adam hadde vært ubeseiret før finalen, og de satte et solid punktum med en sterk seier i siste putterunde i 2015.

Forrige ukes ligavinner, Lars Somby, strak seg ikke helt til finalen denne gangen. Men han går allikevel inn i 2016 som leder av Stovner Putteliga.

Forrige ukes ligavinner, Lars Somby, strakte seg ikke helt til finalen denne gangen. Men han går allikevel inn i 2016 som leder av Stovner Putteliga.

Resultatene fra ligakampen kan dere lese her – http://challonge.com/stovnerputteliga151215
Vær obs på at at det i tillegg til de skrevne lagene var et ekstra lag, bestående av Lasse Bengtson og Hallvard Ekdahl som dessverre ikke fikk startet før runde 1 var overstått.

Ligaoversikten for Mesterputteren kan sees her – https://goo.gl/mDlqyO

Takk til våre sponsorer Sune Sport og St Hallvards Bryggeri, som alle har vært med på å gjøre ligaen mulig og som bidrar med lokaler, premier og støtte til arrangementet.

Neste runde i Stovner Putteliga vil bli tirsdag 05.01.2016. Frem til da ønsker vi alle en fredelig høytid, og håper dere bruker litt av tiden på trening.

God jul og godt nyttår til dere alle!

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.