Stovner Frisbeeklubb fyller 30 år

Oslos beste og mest renommerte klubb, fryktet over hele verden, autoriteten selv, frisbeeklubben over alle frisbeklubber med historie fra 80 tallets storhet som startet i 1985 med Game Overs og deretter Stovner Disc Club, Stovner Frisbee Disc Club, Stovner Frisbeeklubb etc, verdensmestere i individuelt, verdensmestere i DDC, SCF, Freestyle, europamester i golf, medaljer i VM i Guts, EM for klubblag, klubben med første  mann i verden over 200 meter i lengdekast (dog uoffisielt pga et forbanna gjerde på den svenske banen), topplassering i mesternes mester og snart hvis «noen» ikke DNF`er igjen forhåndsfavoritt på «Skal vi danse 2015» fyller faktisk 30 år…..     LES MER

Share This:

Legg igjen en kommentar

E-post adressen din vil ikke bli offentliggjort.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.