All posts by Jørn Idar Almås Kvig

Frisbeeskole for barn og unge

Stovner Frisbeeklubb er glade for å annonsere at vi denne våren vil organisere trening for barn og unge i alderen 8-13 år. Her trenger man ikke ha noen erfaring fra før, og her blir det kaste glede og moro. Vi håper du sprer ordet og tar med både venner og foreldre.

Første trening er torsdag 9. mai klokken 18.00

Treningen avholdes fast på torsdager utover våren mellom 18.00 og 19.00, og passer best for barn mellom 8-13. Men vi er åpne for alle, så det er bare å møte opp.
Treningene vil arrangeres ved klubbcontaineren ved Rockefabrikken, Tokeruddalen 105.
Det koster 100,- for et juniormedlemskap i Stovner Frisbeeklubb, og gjør at du kan delta gratis på alle treningene.

Dette er et nytt initiativ fra klubben som har flere trener under utdanning gjennom NAIF, som også samarbeider med Rommen Skole.

For mer informasjon, kontakt oss på styret@stovnerfrisbee.no Vi sees vel 8. mai?

Share This:

Stovner Frisbee inviterer til åpen innendørs-trening

Lokalet som vil brukes til treningen.

Stovner Frisbeeklubb har gleden av å kunne invitere til innendørs puttetrening i fire uker frem mot jul, i Kultursalen hos Nedre Fossum Gård. Dette tilbudet er gratis ikke bare for klubbens medlemmer, men for alle som måtte ønske å få litt trening inn når i mørket.
Klubben stiller med kurver, slik at alt du trenger å tenke på er å ta med disker.

  • Sted: Nedre Fossum Gård, Karl Fossums vei 1 – 0984 Tid: 19.00 – 21.00
  • Følgende datoer vil det avholdes åpen trening:
    • 23.11
    • 30.11
    • 14.12
    • 21.12

Vi håper at så mange som mulig har får med seg dette gratis tilbudet de neste ukene.

Kultursalen på Nedre Fossum Gård

Share This:

Frisbeegolf trening med Stovner Frisbeeklubb

Etter en sommerpause er vi tilbake med teknisk trening for alle medlemmer av Stovner Frisbeeklubb! Vi starter opp igjen 17.8. og skal ha trening hver torsdag kl. 18.00 frem til og med 21.9. Det vil alltid være en erfaren spiller fra Stovner til stede og gi veiledning. Målgruppen er nybegynnere, men også de mer erfarne medlemmer av klubben vår vil kunne fiske opp det ene eller andre trikset.

Programmet ser slik ut, men husk at endringer kan forekomme:

17.8. bakhandkast – grunnteknikk
24.8. bakhandkast – innspill
31.8. forhandkast – grunnteknikk
7.9. forhandkast – innspill
14.9. juniorbane med putter
21.9. putting

Velkommen til teknikktrening på torsdager, håper at vi ses!

Share This:

Dugnad før turneringer 23. april

Styret ønsker velkommen til dugnad søndag 23. april

Det vil være mange store og flott turneringer på banen i år, med Oslo Open, Testen før Resten og Oslo Tour Stovner. For å sørge for en bane i den flott standen den kan være, så inviterer Stovner Frisbeeklubb til dugnad på banen søndag 23. april klokken 10.30

Det står et par ting på agendaen for dugnaden, blant annet å klargjøre for 3 nye hull på banen. Det må ryddes vekk kratt, kvister og greiner for å etablere både greener og fairways, samt å forbedre sikkerheten på enkelte hull. Det må også plantes 2 nye kurver, et sikkert vårtegn? Selvfølgelig gis det mat og drikke til de som er med på dugnaden, i tillegg til dårlige vitser og godt selskap.

Share This:

Stovner Putteliga finale med dramatikk – med ny Mesterputter

Vegar Larsen Stovner Mesterputter 2017Årets putteliga er ferdig, med en dramatisk avsluttning, ny Mesterputter og meget god stemning! Det har vært hele 30 forskjellige spillere med i årets 8 runder, og i år virker det som at nivået har vært enda høyere enn i fjor. Til sist var det Vegar Larsen som med sine karakteristiske oransje Aviarer som var den beste putteren, og er nå regjerende Stovner Mesterputter! Continue reading

Share This:

Double trouble – kjettingalarmen går!

Stovner PutteligaDet har vært hele to putteligaer i 2017, og ingen har blitt dokumentert på siden her. Det beklages på det sterkeste, det har tross alt blitt høyere og høyere kvalitet på puttingen etterhvert som ligaen har foregått. Og vi har fått et helt nytt begrep: #kjettingalarm

Continue reading

Share This:

Ny rekord på juleputteligaen

Stovner Putteliga Håkon KippernesI dag var det siste putteliga før jul, og dermed siste runde i 2016 av Stovner Putteliga. Det har vært glede, frustrasjon, talent, erfaring, hyzer, anhyzer, spin, push og mer til. Og i dag ble det faktisk ny rekord, aldri før har vi sett en så stor score da en kamp endte med 23 -25! Og jaggu var det ikke både et helt nytt og et kjent navn på toppen når alt var over, etter at alven måtte gi fra seg sin perfect streak. Continue reading

Share This:

Putt, putt, putt! Stovner Putteliga 2016/2017 #2

skjermbilde-2016-11-29-kl-20-55-00

Fra den direktesendte finalen på Facebook Live.

Putteligaen er i full gang, og det er godt å se nye fjes komme til. En putteliga er jo en ypperlig måte å holde konkurranse instinktet vedlike i tillegg til puttingen, og med god stemning rundt kurvene holder man det sosiale ved like. Og i kveld kjørte Norges første putteliga i gang runde 2 av sesongens putteliga på Sune Sport.  Continue reading

Share This:

Stovner Putteliga er i gang!

Stovner Putteliga 2016/2017På tirsdag startet igjen Stovner Putteliga, et sikkert vintertegn tørr vi påstå. 15 flotte karer hadde møtt opp på Sune Sport for å klinke kjetting, i årets første putteliga. Tre runder gikk raskere i år enn i fjor, så her har folk vært i hardtrening gjennom hele sesongen for å være klare for putteligaen. Velger vi å tro! Continue reading

Share This:

God stemning under høstkurset på Stovner

Som en del av byggingen av drivingrange og tanker rundt nytt ukesopplegg i 2017, ble det gjennomført nybegynnerkurs og høstsamling på banen på Stovner i dag. Dette ble en god suksess med kurs både for barn og voksne, og nybegynnere i alle aldre med litt over 20 mennesker som møtte opp. 

Jon tok ansvaret for juniorene, som både fikk prøvd seg på backhandtrening og en runde på juniorbanen før det ble Ring og Fire med en klubb frisbee som premie. Fredrik tok ansvaret for den eldre garde, som gav gode gode resultater da Fredrik er en mann som kan å analysere og forbedre gjennom sitt jobb med Frisbeegolf Teknikkforum (vel verdt å sjekke ut). Det ble acet på hull 8 på juniorbanen også, slik at dagen ble fullkommen (det ble også servert vafler ved klubbcontainerne.)

Vi takker så mye for all hjelp og alle som kom, og gleder oss til å starte noen nye kapittel i klubbhistorie neste sesong med grunnlaget som har blitt lagt i år.

Share This: